© Copyright 2021   Tandläkare Leon Andersson
Om oss
Klicka på bilden för att förstora
Leon Andersson Privattandläkare i Växjö sedan år 2000. Har examen från tandläkarhögskolan i Göteborg 1996. Har jobbat 4 år inom ”folktandvården” i Lofoten i Norge.
Anna Andersson Jobbar som tandsköterska och receptionist. Är utbildad Biomedicinsk analytiker vid vårdhögskolan i Malmö 1988. Har genomgått implantat-, hygien- och panoramaröntgenkurs för tandsköterskor. Har jobbat på kliniken sedan 2003.
Klicka på bilden för att förstora
Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom tandvård, undersökning, lagningar, rotbehandlingar, kronor, broar, proteser och fasader, blekning samt kirurgi och implantat m.m. Vi försöker i möjligaste mån att ha ett snabbt omhändertagande och vi satsar på bra material, modern utrustning och teknik samt högkvalitativ tandvård i en lugn och trevlig miljö. Vi har möjlighet att ta emot nya patienter. Det dentallaboratorium vi samarbetar med är Växjö dentallaboratorium på Linnegatan 1. (www.vaxjodental.se) Vi samarbetar också med tandhygienist Ann-Christin Eliasson på Bevara tänderna, Smedjegatan 29.. Vi är anslutna till försäkringskassan och följer deras ersättningsregler.
Leon & Anna